viorel Moderator
Numarul mesajelor : 4 Varsta : 54 Localizare : Calarasi Data de inscriere : 14/02/2008
| Subiect: Aici ne putem cunoaste mai bine! Joi Feb 14, 2008 6:09 pm | |
| Salut ieu ma numesc Viorel (Geday) am 38 de ani sunt administratorul acestui servar sunt o fire glumeata cu limitele iei imi place sa ascult lumea dar sa ma asculte si ia Si moderatorul Sectiunii serverul-ui Cs.Krapul.idle.ro... Ps. Sunteti rugati ca reclamatiile de pe server-ul Cs.Krapul.idle.ro sa le scrietii in sectiunea dedicata serverul-ui mai sus numit, cat si alte probleme referitoare legate de fiecare problema in parte.
Ultima editare efectuata de catre viorel in Joi Noi 06, 2008 10:20 am, editata de 1 ori | |
|
Bitza Administrator
Numarul mesajelor : 13 Varsta : 49 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 28/12/2007
| Subiect: Re: Aici ne putem cunoaste mai bine! Dum Feb 17, 2008 12:48 pm | |
| Salutarile mele tuturor. La mine nu cred ca mai este nevoie de prezentari ! "Nu am vazut o salbaticiune sa-si planga de mila!.O pasare cade inghetata de pe o ramura dar niciodata nu isi plange de mila!" Acelas eu, Bitza | |
|
liama Moderator
Numarul mesajelor : 2 Varsta : 29 Localizare : Calarasi Data de inscriere : 12/01/2008
| Subiect: Re: Aici ne putem cunoaste mai bine! Dum Feb 17, 2008 12:52 pm | |
| Ma numesc Alex (liama) am 13 ani sunt o fire distractiva imi plac glumele, bancurile de tot felu, fotbalul, si nu in ultimul rand CS care il joc de aproximativ 2 ani....cand nu am ce face ascult muzica de orice fel dar buna dar in mod special imi plac manelele | |
|
tabinet
Numarul mesajelor : 3 Data de inscriere : 10/06/2008
| Subiect: Sebbbi Mar Iun 10, 2008 12:03 pm | |
| SunT Sebastian (richard) am 16 ani si sunt un admirator al cs-ului joc de 7 ani cs si imi place ff mult>iMi place Multt HiP-HoP puTeti sa ma contactati la ID:sebi_richard2000 byee | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aici ne putem cunoaste mai bine! | |
| |
|