Bitza Server
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Bitza Server

Plangeri, Ban, Unban, Discuti, Reguli si Cereri admini !

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Aici ne putem cunoaste mai bine!

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
viorel
Moderator
Moderator
viorel

masculin Numarul mesajelor : 4
Varsta : 54
Localizare : Calarasi
Data de inscriere : 14/02/2008

Aici ne putem cunoaste mai bine! Empty
MesajSubiect: Aici ne putem cunoaste mai bine!   Aici ne putem cunoaste mai bine! Icon_minitimeJoi Feb 14, 2008 6:09 pm

Salut ieu ma numesc Viorel (Geday) am 38 de ani sunt administratorul acestui servar sunt o fire glumeata cu limitele iei imi place sa ascult lumea dar sa ma asculte si ia Twisted Evil
Si moderatorul Sectiunii serverul-ui Cs.Krapul.idle.ro...
Ps. Sunteti rugati ca reclamatiile de pe server-ul Cs.Krapul.idle.ro sa le scrietii in sectiunea dedicata serverul-ui mai sus numit, cat si alte probleme referitoare legate de fiecare problema in parte.

Ultima editare efectuata de catre viorel in Joi Noi 06, 2008 10:20 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Bitza
Administrator
Administrator
Bitza

masculin Numarul mesajelor : 13
Varsta : 49
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 28/12/2007

MesajSubiect: Re: Aici ne putem cunoaste mai bine!   Aici ne putem cunoaste mai bine! Icon_minitimeDum Feb 17, 2008 12:48 pm

Salutarile mele tuturor.
La mine nu cred ca mai este nevoie de prezentari ! lol!

"Nu am vazut o salbaticiune sa-si planga de mila!.O pasare cade inghetata de pe o ramura dar niciodata nu isi plange de mila!"

Acelas eu,

Bitza
Sus In jos
http://contactservarcs.hi5.com
liama
Moderator
Moderator
liama

masculin Numarul mesajelor : 2
Varsta : 29
Localizare : Calarasi
Data de inscriere : 12/01/2008

MesajSubiect: Re: Aici ne putem cunoaste mai bine!   Aici ne putem cunoaste mai bine! Icon_minitimeDum Feb 17, 2008 12:52 pm

Ma numesc Alex (liama) am 13 ani sunt o fire distractiva imi plac glumele, bancurile de tot felu, fotbalul, si nu in ultimul rand CS care il joc de aproximativ 2 ani....cand nu am ce face ascult muzica de orice fel dar buna dar in mod special imi plac manelele lol!
Sus In jos
tabinet

Numarul mesajelor : 3
Data de inscriere : 10/06/2008

MesajSubiect: Sebbbi   Aici ne putem cunoaste mai bine! Icon_minitimeMar Iun 10, 2008 12:03 pm

SunT Sebastian (richard) am 16 ani si sunt un admirator al cs-ului joc de 7 ani cs
si imi place ff mult>iMi place Multt HiP-HoP puTeti sa ma contactati la ID:sebi_richard2000 Wink byee lol!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aici ne putem cunoaste mai bine!   Aici ne putem cunoaste mai bine! Icon_minitime

Sus In jos

Aici ne putem cunoaste mai bine!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Sa Ne Cunoastem Mai Bine !
» Daca vrei sa aveti meciuri postati aici

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Bitza Server :: Prima categorie :: Cs.Krapul.idle.ro-
Mergi direct la: